У Херсоні з’явився шахрай, який представляється головним інженером Водоканалу

Вчора, 15 червня, до Контакт-центру Водоканалу зателефонували три абоненти, які мешкають у будинках по пр.Будівельників,вул.Полковника Кедровського та Миколаївському шосе, та розповіли схожі історії.

З їх слів, вони пускали до своїх квартир високого худорлявого чоловіка в окулярах (на вигляд - 50 років), який називався головним інженером Водоканалу та просив подивитись на квартирні лічильники води.

У всіх випадках шахрай доводив до відома довірливих абонентів, що в них лічильники старого зразка, тому їх треба замінити на нові, при цьому називав вартість такої заміни (350-600 грн). Люди платили, але ніхто з потерпілих не вимагав у самозванця службового посвідчення.

Шановні херсонці! Представники Водоканалу виконують роботи з демонтажу, транспортуванню приладу обліку води абонентів з наступним монтажем після повірки тільки після письмового попередження! Всі вказані роботи виконуються без додаткової оплати, крім випадків, коли мережі абонента знаходяться у незадовільному стані та потребують заміни.

Будьте пильні, не пускайте до своїх домівок незнайомих людей та не давайте себе ошукувати спритним шахраям, які намагаються діяти під виглядом Водоканалу! Вимагайте надання посвідчення!

Якщо у вас виникають будь-які сумніви щодо особистості представника Водоканалу - телефонуйте до Контакт-центру за єдиним номером 0-800-503-283 або до абонентської служби за телефоном 45-47-14.

МКП Херсонський Водоканал

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон