Херсонська «Берегиня України»

Поетеса-пісняр з Херсона Тетяна Князєва отримала народне звання і орден «Берегині» на заключному етапі Міжнародного проекту Українського інформаційно-видавничого центру «Галактика»

Всього 120 жінок за наполегливу працю і любов до України, для блага та розквіту нації увійшли до книги «Я- українка». Серед них – п'ять берегинь з Херсонської області та одна – з обласного центру.

Тетяна Князева нині художній керівник Національного університету кораблебудування ім. адмірала Макарова, за плечима – навчання в Херсонському держуніверситеті та Київському національному університеті культури й мистецтв за спеціальністю «режисура театралізованих вистав і свят». І багато, якщо не більшість масових заходів у місті, відбуваються за сценаріями талановитої Тетяни Князєвої.

«Книга «Я – українка» – це розповідь про долі невтомних й талановитих українок, які досягли успіху у різних галузях професійної діяльності. Я пишаюсь, що серед них є розповідь про мене, пишаюсь званням «Берегиня», це дорогого коштує», – розповіла Тетяна Князєва "Українському Півдню".

P.S. Жінки України... Ви всі Берегині...
Любові земної... Вам доля дала...
Жінки України... Ви всі Господині...
Всесвітні як Небо...святі як Земля...

Тетяна Князєва

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон