Херсонський Центр служби крові потребує уваги

Сьогодні секретар Херсонської міської ради Олена Урсуленко була у Центрі служби крові не з робочим візитом, а з громадською благодійною місією.

«...Вражена професійними кадрами, їх уважним ставленням до громадян, які у Всесвітній день донора вирішили долучитись до акції - і здати кров.

Центр служби крові важливий для нашого міста й області, тому потребує уваги. За рік тут багато чого змінилось на краще, але ж цього не достатньо. Особливо в умовах, коли в країні йде війна, і наші хлопці потребують допомоги.

Донори роблять великий внесок у лікування онкохворих дітей і дорослих, у порятунок породіль і немовлят. У житті громадянина, як і в житті країни, є періоди, коли потрібно жертвувати, віддавати те, чим можете поділитись.

Закликаю усіх, хто має можливість подарувати частку себе тому, хто цього потребує, зробити це! Відчуття таке гарне! Бути донором – абсолютно безпечна процедура, особливо під наглядом професіоналів Центру служби крові», - впевнена Олена УРСУЛЕНКО.

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон