У районах Херсонщини розглядають важливі питання

Днями, у залі засідань Нижньосірогозької районної державної адміністраціїголова районної державної адміністрації провів нараду з селищним та сільськими головами.

На нараду були запрошені керівники районних служб та структурних підрозділів районної державної адміністрації.

На порядку денному наради розглядалося ряд важливих питань.

Так, виконуюча обов'язки начальника відділу освіти, молоді та спорту районної державної адміністрації Мізюк Наталія Анатоліївна розповіла присутнім про впровадження районної програми «Розвиток людського капіталу Нижньосірогозького району на 2017-2021 роки», згідно якої випускники шкіл, після укладання п'ятисторонніх договорів, зможуть здобувати освіту за бюджетні кошти.

Далі, заступник начальника управління Держпродспоживслужби в Нижньосірогозькому районі Чебукін Сергій Анатолійович та головний спеціаліст управління Держпродспоживслужби в Нижньосірогозькому районі Яцик Микола Никифорович розповіли про випадки захворювання на ботулізм в Україні, про небезпеку даного захворювання та про необхідність проведення ряду заходів щодо попередження стихійної торгівлі на території району.

Начальник управління соціального захисту населення районної державної адміністрації Пашко Інна Володимирівна, повідомила присутніх, що з 01 травня 2017 року набрала чинності Постанова Кабінету Міністрів України від 26 квітня 2017 року № 300 „Про внесення змін до деяких постанов Кабінету Міністрів України", якою внесено зміни до постанови Кабінету Міністрів України від 23 серпня 2016 № 534 «Деякі питання надання субсидій для відшкодування витрат на оплату послуги з централізованого опалення (теплопостачання), послуг з газо- та електропостачання для індивідуального опалення», які передбачають повернення коштів невикористаних субсидій за 2016 рік до державного бюджету.

На нараді розглядалися і інші питання, у тому числі про реалізацію на території району урядової програми «Доступні ліки».

Кожне питання детально обговорювалося, після чого, приймалися відповідні рішення.

Нижньосірогозька районна адміністрація

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон