Міський Каховський територіальний центр святкує

Що робити людині, яка вийшла на пенсію? Кожен самостійно шукає відповідь на це питання, намагається знайти заняття, близьке до душі, заповнити велику кількість вільного часу, що звалився так зненацька.

Та мова йтиме про тих, хто й після виходу на пенсію продовжує підкорювати вершини...

У вівторок, 30 травня пролунав останній дзвоник для незвичних та не менш охочих до знань студентів – людей поважного віку.

5-й ювілейний випуск Університету третього віку при міському територіальному центрі отримав сертифікати про завершення навчання.

Студенти – каховчани віком від 60 до 85 років. В університеті функціонують 4 факультети: «Основи медицини та здорового способу життя», «Основи комп'ютерної грамотності», «Іноземна (англійська) мова», «Прикладного мистецтва та вокалу». Форми навчання – різноманітні: лекції, практичні та гурткові заняття, фізичні вправи, екскурсії, подорожі та чимало іншого!

Заняття в університеті – не тільки нові знання та досвід, це панацея від самотності, продуктивне використання вільного часу, своєрідний антидепресант для людей поважного віку.

Свято пройшло тепло, навіть по-сімейному, адже навчання об'єднало всіх випускників в єдину команду. А присутніх гостей, безумовно, наповнило радістю, натхненням та наснагою до життя.

Олександра МІШИНА
"Каховська Зоря"

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон