Олена Урсуленко побажала херсонським журналістам бути відповідальними, незалежними і об'єктивними

Півтора роки каденції міської ради Херсона VІІ скликання продемонстрували якщо не абсолютну відкритість роботи міської влади, то в більшому ступені, аніж за усі роки незалежності.

Питань, звичайно, багато, але є певні позитивні зрушення, насамперед, у більшій прозорості процесів, що тривають у владних коридорах. Журналісти, а то й пересічні херсонці, можуть знайти інформацію у відкритому доступі, сесії, засідання виконкому транслюються в онлайн-режимі.

На засідання всіх постійних комісій можуть бути присутніми представники мас-медіа, блогери, громадські діячі, городяни. Журналістам стало простіше достукатись до владних кабінетів, отримати необхідну інформацію і перевірити її.

"Поступово змінюється Україна, змінюється громада Херсона, змінюється і журналістика. Звісно, хотілось, щоб зміни відбувались швидше. Але Україна крокує демократичним шляхом, а незалежна журналістика забезпечує демократичні принципи свободи.

Тож велика відповідальність на представниках четвертої влади - журналістах, які повинні бути об'єктивними і неупередженими. Адже за цим стоїть доля конкретної людини. У професійне свято хочу побажати всім журналістам бути вільними і незалежними у своїх думках, статтях, сюжетах.

Надавати громаді лише перевірену інформацію, оскільки ви є лідерами формування громадської думки. А ще – звичайних людських радощів – бути щасливими і коханими, знаходити мир і спокій у родинному колі», - прокоментувала секретар Херсонської міської ради Олена УРСУЛЕНКО.

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон