У Дніпровському районі Херсона літо розпочалось з дитячих посмішок

Суботній ранок 3 червня розпочався з найвеселіших дитячих посмішок у Дніпровському районі міста, на бульварі ім. Тараса Шевченка.

«Свято дитячої посмішки» - яскравий святково-розважальний фестиваль, проведений за підтримки та ініціативи депутата Дніпровської районної у м. Херсоні ради Віталія Гузенко, вдруге об'єднав малечу, дорослих та усіх, хто бажає проводити дозвілля весело і корисно.

Фестивальне свято, присвячене Міжнародному Дню захисту дітей, зібрало сотні дітлахів - від наймолодших, хто ледве вміє ходити або щиро радіє святковій метушні на маминих руках, до тих, хто вже вправно танцює і співає.

«Свято дитячої посмішки» відкрили справжні моделі - найкрасивіші в світі дівчатка в гарних сукнях з національним колоритом. А далі на відпочиваючих линула хвиля виступів хореографічних колективів - національні мотиви та справжній театр танцю і веселі маленькі хіп-хопери. Вражали юні таланти і вокальними композиціями, а танцювальний майстер-клас зібрав усіх охочих відчути себе справжніми зірками...

На святі кожному було чим себе зайняти, адже на малечу та дорослих чекало безліч сюрпризів: майстер-класи з розпису, малювання, веселі вправи для розумників, танцювальні флеш-моби та спортивні естафети, картонні будиночки та крейда для малювання, фото зони, а ще багато солодощів і, звичайно, для найактивніших - батут.

Найбільше захоплення викликали пожежна машина, в якій можна було відчути себе справжнім героєм і дізнатись багато цікавого про роботу рятувальників, та професійні виступи представників херсонської патрульної поліції.

На шанувальників спорту чекали показові виступи юних гімнастів ДСШ №3 та каратистів. А ще у кожного з учасників свята була можливість залишити своє побажання на великому постері-мрій, на якому всі від малечі до дорослих писали одне слово - «Мир».

Найприємніше те, що всі учасники творчих або спортивних локацій – це наші херсонські талановиті діти, вихованці творчих та спортивних студій, майстрині хенд мейду, кулінарного мистецтва. Свято ще раз продемонструвало, що в нашому місті живуть надзвичайно талановиті, креативні, веселі діти, які за підтримки своїх батьків, педагогів, керівників творчих гуртків та студій, проводять свій вільний час змістовно, з веселим поглядом у майбутнє.

«Свято дитячої посмішки» стало візитівкою та доброю традицією в Дніпровському районі, традицією, яка об'єднує дітей і батьків, дає можливість разом весело провести вихідний. Звичайно, це Свято не було б можливе без підтримки небайдужих людей, які об'єднали зусилля, щоб щирих дитячих посмішок в нашому місті було ще більше.

Виконавчий комітет Дніпровської районної у м. Херсоні ради висловлює вдячність за організацію та проведення «Свята дитячої посмішки», підтримку соціальних проектів районної ради та забезпечення активного дитячого дозвілля депутату Дніпровської районної у м. Херсоні ради Віталію Гузенку, за дієву участь у ресурсній підтримці та забезпеченні благоустрою, безпеки, охорони правопорядку, надання оперативної медичної допомоги, інформаційний супровід: комунальним підприємствам «Гарантія» та «Парки Херсона», Дніпровському РВ м. Херсона ГУ ДСНС України у Херсонській області, управлінню патрульної поліції у м. Херсоні, Херсонському обласному територіальному центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф, телерадіокомпаніям «Скіфія» та «Херсон плюс».

Прес-служба виконавчого комітету
Дніпровської районної у м. Херсоні ради

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон