На Херсонщині розпал сезонних робіт

Відповідну підготовчу роботу Херсонська обласна служба зайнятості розпочалася ще в березні місяці, коли завдяки спільній роботі з роботодавцямита органами місцевої влади був сформований Банк перспективної потреби у сезонних працівниках на поточний рік.

«Сезонні роботи допомагають вирішити проблему зайнятості та оживити активність населення до пошуку роботи на постійне працевлаштування.

Адже це не тільки стимулює краще використовувати трудові ресурси із залученням кваліфікованих працівників регіону, але й представляє Херсонщину як аграрно-туристичну область», - зазначив директор Херсонського обласного центру зайнятості Євгеній Єрашов.

На сьогодні 3000 безробітних вже працевлаштовані на сезонні роботи до роботодавців області за направленням обласної служби зайнятості, у своєї більшості укомплектовані вакансії сільськогосподарського напрямку, але у розпалі і комплектація вакансій рекреаційної зони.

Більшість шукачів роботи, які необхідні роботодавцям під час сезону, проходять професійне навчання за сприяння служби зайнятості. Так, понад 2800 безробітних осіб скористалися цією послугою служби зайнятості.

Тож, шановні шукачі роботи! Якщо у вас є бажання працевлаштуватися під час сезону, запрошуємо завітати до місцевого центру зайнятості, де вас ознайомлять з пропозиціями сезонних робіт в області, організують співбесіду з роботодавцем та видадуть направлення на роботу.

Відділ організаційно-інформаційної роботи та архівної справи Херсонського обласного центру зайнятості (0552)435433

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон