Складові успіху діяльності клубу "Веселка" в Херсоні

Клуб «Веселка» у нашій бібліотеці відкрився зовсім недавно. Але за короткий час свого життя він встиг стати популярнимта улюбленим для багатьох його відвідувачів, які чекають на кожну зустріч з нетерпінням.

І це недивно. Адже наші спільні зустрічі допомагають трішки розслабитися під час розфарбовування малюнків-антистрес. Чудові танцювальні уроки з професіоналом дарують море позитиву та заряду бадьорості.

А ще цього разу учасники клубу мали унікальну можливість – відвідати тренінг з тайм-менеджменту, який провела найкращий знавець правил тайм-менеджменту у Херсоні Оксана Шеринговська.

Сьогодні, як ніколи, вміти планувати свій час є життєво важливо, так як багато людей перевантажені роботою та багатьма турботами і не бачать виходу з цієї ситуації.

Протягом тренінгу учасники вчилися у потоці нескінченних справ виокремлювати головні, розглянули класичний алгоритм досягнення цілей та познайомилися з найефективнішими світовими методиками планування та економії часу.

Сподіваємося, що отримані знання та вправи допоможуть планувати свій час так, щоб встигати милуватися дивовижним життям!

Херсонська обласна наукова бібліотека ім. О. Гончара

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон