У Херсоні європейці навчатимуть туризму

Регіональний Центр розвитку туризму Херсонського державного університету запрошує прийняти участь у фахових тренінгах-практичних рекомендаціях для готельєрів та рестораторів,спеціалістів в галузі зеленого туризму та фахівців мас-медіа у туризмі.

Захід організовано в рамках міжнародного проекту програми TEMPUS Європейського Союзу "Створення мережі центрів компетенції для розвитку і підтримки туризму в Чорноморському регіоні", яка призначена для надання практичної допомоги академічним установам країн-партнерів проекту, суб'єктам господарювання у сфері соціального і економічного розвитку, туристичної діяльності.

Виступатимуть на заході європейські експерти з наступними темами:

1. Вольфганг Фукс (м. Равенсбург, Німеччина) – професор Вищої школи дуальної освіти. Тема: «Якість обслуговування - вибрані інструменти».

2. Яна Кучерова (м. Банська Бистриця, Словаччина) – професор університету Матея Бела. Тема: «Регіональна політика туризму в Словаччині»

3. Філіп Коррадіні – науковий співробітник Європейської академії прикладних досліджень, фахівець з інформаційних технологій у туризмі (м.Больцано, Італія). Тема: «Цифрові технологій та туризмі»

Запрошуємо представників туристичної галузі міста та області в кількості 2-х осіб (від кожної організації) до участі у тренінгу, який відбудеться 7 червня 2017 року на базі Херсонського державного університету (ауд. 256) за адресою: м.Херсон вул. Університетська 27, головний корпус.

Початок заходу о 9:15. Реєстрація учасників з 09.00 до 09.15. Участь у даному заході для учасників безкоштовна.

Орієнтовна тривалість заходу – 4 години (11:30 - 12:00 з перервою на каву-брейк).

Учасники тренінгів-практичних рекомендацій отримають сертифікати.


Регіональний центр розвитку туризму
Херсонського державного університету

P.S. Свою участь в заході просимо підтвердити до 5 червня 2017 року, надіславши заповнену заявку учасника тренінгу на електронну адресу Регіонального центру розвитку туризму ХДУ ksu.touristcentre@gmail.com. В заявці просимо вказати ПІБ, назву організації та посаду в ній учасника тренінгу, контактні данні (номер телефону та електронну адресу). Дякуємо за співробітництво!

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон