Де ж купатимуться херсонці?

До початку літа залишилося кілька днів, а у Херсоні готові до функціонування лише два водних об'єкти,- повідомляють у відділ з питань цивільного захисту Херсонської міської ради.

За результатами перевірки міською комісією з 15 по 17 травня готовності пляжів та інших місць масового відпочинку людей на водних об'єктах м. Херсона до роботи в літній оздоровчий період (розпорядження міського голови від 28.03.2017 № 240р) із п'яти водних об'єктів нашого міста готові до функціонування лише два – водна станція і пляж Херсонської філії державного підприємства «Адміністрація морських портів України» (затон № 2) та пляж Молодіжний (смт.Антонівка).

На цих об'єктах проведені всі передбачені чинним законодавством заходи з підготовки до експлуатації в літній оздоровчий період, отримані дозвільні документи на відкриття водного об'єкту з оформленим паспортом пляжу для безпечного відпочинку населення.

Купальний сезон відкривається щороку з першого червня та застерігаємо, що купатися у непристосованих для цього місцях категорично заборонено, - попереджають у Херсонській міській раді.

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон