Олена Урсуленко побажала успіхів херсонським випускникам

Сьогодні, 26 травня відбувся вже 28-й випуск одинадцятикласників кращого в області загальноосвітнього навчального закладу ІІ – ІІІ ступеню – Херсонського Фізико-технічного ліцеюпри Херсонському технічному університеті та Дніпропетровському національному університеті. Впродовж десятиліть заклад виховує науково-технічну еліту України.

"Кожен випуск, а це вже 28-й у нашому закладі, особливий. У нас вчаться молоді люди зі своїми ідеями, глибокі, змістовні, креативні. Ми віримо, що саме вони змінять життя в України, бо за ними – майбутнє", - наголосив директор Фізико-технічного ліцею Микола Бабенко.

У 2016-2017 навчальному році 34 ліцеїсти стали переможцями конкурсів міжнародного рівня, 391 – всеукраїнського, більше тисячі перемог ліцеїсти здобули на міському та обласному рівнях.

"Я вражена кількістю нагороджених за перемоги у творчих, наукових конкурсах та спортивних змаганнях. Це – результат роботи педагогів-професіоналів, які дають ліцеїстам потужні, міцні знання, дають можливість учням розвивати таланти і жити цікавим насиченим шкільним життям.

Хочу побажати випускникам впевнено йти вперед і досягати успіхів", - від імені міського голови та депутатського корпусу привітала колектив ФТЛ секретар Херсонської міської ради Олена Урсуленко.

Глибокі ґрунтовні знання учнів принесли перемоги 124 – ом ліцеїстам на Всеукраїнській предметній учнівській олімпіаді. 142 захистили свої науково-дослідницькі роботи у Малій Академії наук України.

Ганна СОКОЛЕНКО

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон