Скадовчани хочуть у поліцію

Про це самі мешканці Скадовська запитували начальника Головного управління Національної поліції в Херсонській області Артура Мєрікова під час виїзного прийому громадян у Скадовську.

Упродовж години Артур Іванович спілкувався з жителями міста та сіл району, надавав людям консультативну та правову допомогу.

Начальник поліції Херсонщини Артур Мєріков зазначив, що основне завдання таких виїзних прийомів - побачити реальну картину на місцях, встановити спектр проблем у діяльності районної поліції, які необхідно усунути, максимально сприяти громадянам у вирішенні їх проблем.

Більшість питань, з якими зверталися мешканці району, стосувалася розслідування конкретних кримінальних проваджень, для чого були залучені працівники відповідних підрозділів відділення поліції. Це дозволило швидше відреагувати на частину звернень.

Також громадяни цікавилися правилами набору на службу в поліцію. Артур Мєріков запевнив усіх заявників, що їх питання будуть уважно розглянуті та у визначені строки їм будуть надані письмові відповіді.

Відділ комунікації поліції Херсонської області

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон