Херсон - місто дружнє до тварин

У херсонській гімназії № 3 ім. Заботіна пройшов спектакль «Прощавай звалище», постановка народного дитячого театрального гуртка «Арт-ідея», керівником якого є Антоніна Іванівна Грендаш.

В постановці юні актори професійно висвітили життя безпритульних тварин, занурили публіку у їх всесвіт.

Це була гарна нагода для всіх учнів загальноосвітніх шкіл познайомитись з життям безпритульних собак та котів. Актори «Арт-ідеї» є ще досить юними, але це їм не завадило вправно проявити свої акторські здібності.

Адміністрація гімназії створила святкову атмосферу для активістів проекту та глядачів. А директор гімназії Петров Олексій Валерійович навіть прочитав вірш Гафта.

«Це не єдиний раз, коли народний дитячий театральний гурток «Арт-ідея» допоміг нам в реалізації проекту «Херсон-місто дружнє до тварин».

Трохи раніше був відзнятий відео ролик «Смаколики для тварин», на території Херсонського зоокутка. Тому ми не втомимося дякувати всім учасникам проекту за підтримку та ініціативність», - коментує координатор проекту Марина ЖУКОВА

Об'єднання «МИ-ХЕРСОНЦІ»

P.S. Але на цьому ще не все, 28 травня о 12-їй годині, в рамках ХерON ФЕСТ, на набережній Ушакова, пройде заключний етап проекту «Херсон-місто дружнє до тварин» - виставка безпородних собак «Кубок Барбоса.Херсон».

До участі у заході запрошують всіх охочих господарів зі своїми безпородними собаками. Давайте продемонструємо,що для дружби не важлива порода.

Реєстрація для участі у виставці за посиланням.

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон