На Херсонщині борються з "кидунами"

Співробітниками оперативного відділу Херсонського СІЗО, спільно з працівниками поліції, попередили чергову спробу доставки заборонених речовиндо Херсонського слідчого ізолятора шляхом перекидування їх через огорожу охороняємої території.

Так, наприкінці минулого тижня співробітниками оперативного відділу Херсонського СІЗО, спільно з працівниками УПН ГУНП в Херсонській області, при відпрацюванні раніше отриманої оперативної інформації, біля зовнішньої огорожі установи було затримано молодого чоловіка, який намагався здійснити перекид заборонених речовин до охороняємої території.

При собі даний громадянин мав згорток, в якому, під час огляду працівниками поліції, було виявлено пластиковий ковпак з речовиною коричневого кольору вмістом близько 1 мл., батарею до мобільного телефону та близько 100 гр. сухої подрібненої речовини буро-зеленого кольору з пряним запахом.

За даним фактом співробітниками поліції складено відповідні матеріали згідно чинного законодавства. Вилучену речовину направлено на дослідження до науково-дослідницького експертно-криміналістичного центру ГУНП в Херсонській області. Наразі проводиться перевірка.

За матеріалами адміністрації державної установи
«Херсонський слідчий ізолятор»

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон