Ярмарок вакансій на Херсонщині

На Херсонщині відбувся міжрайонний ярмарок сезонних вакансій «Роботодавці Херсонщини пропонують сезонні роботи».

Захід пройшов в Бериславі за участю роботодавців Каховського, Бериславського, Голопристанського районів та міст Нова Каховка, Херсон. Організатор ярмарку — Херсонський обласний центр зайнятості.

Захід проведено з метою забезпечення роботодавців Херсонщини сезонними працівниками та прискорення працевлаштування безробітних і шукачів роботи, в тому числі демобілізованих військовослужбовців, учасників АТО.

На заході були присутні керівник апарату Херсонської обласної державної адміністрації Володимир Клюцевський, начальник Херсонського обласного центру зайнятості Євгеній Єрашов, начальник Управління освіти, науки та молоді Херсонської обласної державної адміністрації Євген Криницький, голова Бериславської районної державної адміністрації Олександр Гомон та міський голова Берислава Олександр Шаповалов.

У заході взяли участь роботодавці Каховського, району а саме: фермерські господарства «Зоря Каховщини», «Труд», ПП «Науково-дослідна селекційна станція НАСКО» та СФГ «Акант».

Крім цього, за ініціативи Каховського міськрайонного центру зайнятості захід відвідала група безробітних Каховського району та міста Каховка. На ярмарку кожен з них мав можливість обрати собі сезонну роботу, а їх було чимало: від адміністративних працівників сфери обслуговування в пансіонатах на морі до трактористів на поля.

Загалом під час ярмарку присутнім розповіли про спільну роботу державної служби зайнятості, органів влади та роботодавців щодо створення робочих місць та побажали безробітним знайти роботу, а роботодавцям — працівників.

Також фахівці Херсонської обласної служби зайнятості надали професійні консультації безробітним з питань працевлаштування, професійної орієнтації, навчання, ознайомили присутніх з можливостями проходження навчання у Державному навчальному закладі «Херсонський центр професійно-технічної освіти Державної служби зайнятості" та у навчальних закладах, які були учасниками ярмарку.

Кожен бажаючий особисто ознайомився з необхідною інформацією на стендах.

Олександра МІШИНА
"Каховська Зоря"

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон