У Скадовську знову звучатиме Jazz

17 Всеукраїнський конкурс дитячо-юнацького джазу "Джаз над морем 2017" відбудеться з 12 по 14 травня 2017 року у місті Скадовську- місті, яке претендує називатись фестивальною столицею дитячо-юнацького джазу.

Сучасний і класичний джаз буде представлений в повному розмаїтті напрямків і жанрів, починаючи від сольних виконавців диксиленду і закінчуючи виступами біг-бендів.

Виступи конкурсантів на фестивалі "Джаз над морем 2017" пройдуть 12-13 травня. У конкурсі беруть участь всі бажаючі джазові дитячо-юнацькі ансамблі, біг-бенди і сольні виконавці в 4-х вікових категоріях, віком від 8 до 25 років.

Свої виступи вже підтвердили виконавці та колективи з Києва, Білгород-Дністровська, Кривого-Рогу, Черкас, Балти, Скадовська, Шилуте (Литва), Миколаєва та Одеси.

У неділю, 14 травня відбудеться святковий Гала-концерт. Також в цей день: майстер-класи від журі конкурсу, виїзні екскурсійні програми та розважальні заходи, автограф-сесія з артистами і гостями конкурсу.

Фестиваль "Джаз над морем" щорічно проводиться з метою розвитку та популяризації джазу в Скадовську і в цілому по Україні серед підростаючого покоління.

Проведення першого фестивалю в 2000 році було організовано в рамках статусу регіонального, в якому брали участь джазові колективи південного регіону України. З кожним роком географія фестивалю розширювалася. З 2003 року дитячий фестиваль «Джаз над морем» підвищив свій статус і став Всеукраїнським. Участь у фестивалі поряд з дітьми беруть і студенти молодших курсів музичних училищ.

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон