Повітряні змії над півднем України

Вперше в історії незалежної України відбудеться фестиваль повітряних зміїв Tryhutty International Kite Festival 2017, який пройде на півдні України (Херсонська та Миколаївська області) з 18 по 23 травня 2017 року зі статусом "міжнародний"!

ГО «Сила єднання» (Миколаївщина) та Асоціація Повітряних Зміїв (м. Херсон) за підтримки Херсонського національного технічного університету та Херсонського осередку «Всеукраинской волонтерской сети Volunteer Community» організовують Міжнародний фестиваль повітряних зміїв Tryhutty International Kite Festival 2017, який пройде на півдні України з 18 по 23 травня 2017 року, з головною подією 21 травня з 10-00 до 19-00 на березі річки Південний Буг біля села Трихати Миколаївського району Миколаївської області.

Головними гостями фестивалю стануть фахівці світового рівня з повітряних зміїв з країн Європи та Азії. Унікальним навіть для міжнародної практики стане проведення фестивалю повітряних зміїв саме в сільській місцевості.

У програмі фестивалю буде представлено запуск різноманітних, найвидовищніших і найяскравіших повітряних зміїв з різних куточків світу, яких ще не доводилося бачити в Україні.

Засновник Асоціації Повітряних Зміїв м. Херсона (АПЗ) Олексій Звірик разом з професійними педагогами проведуть майстер-класи із власноручного створення повітряних зміїв. Усі бажаючі зможуть долучитися до основ змієнавтики - науки про виготовлення і запуск повітряних зміїв.

На відкритому повітрі біля села Трихати розгорнеться феєричне дійство у колоритному національному стилі. Гостей очікує концертно-розважальна програма за участю зіркових груп та талановитих колективів співу та танцю, ігри, конкурси, ярмарок hand-made та національної кухні, різнобарвні арт-об'єкти, тантамарески та багато іншого...

Ключові події Фестивалю, які відбудуться на Херсонщині:

18 травня 2017 р. (Четвер), 12:00 — Церемонія відкриття Фестивалю у Херсонському національному технічному університеті (м. Херсон).

18 травня 2017 р. (Четвер), 17:00-19:00 — Промо-запуски повітряних зміїв іноземними гостями та учасниками Херсонської АПЗ Kherson City of Peace Kite Event 2017 (м. Херсон, поле в мкр Таврійський, за гіпермаркетом «Оскар»). Презентація міжнародного логотипу м. Херсона («kite-logo»).

19 травня 2017 р. (П'ятниця) — Промо-запуски повітряних зміїв іноземними гостями на кількох туристичних локаціях в Херсонській області. (Запрошуємо журналістів до висвітлення цієї події на місцях, забезпечуватиметься обмежена кількість місць в автобусі).

23 травня 2017 р. (Вівторок) (в розробці) — Промо-запуски повітряних зміїв іноземними гостями на кількох туристичних локаціях в Херсонській області («extension-event»).

Вхід на всі події Фестивалю безкоштовний. Організатори забезпечують офіційний трансфер на головну подію Фестивалю Херсон-Трихати-Херсон 21 травня 2017 р. (платно).

З більш детальною інформацією можна ознайомитися у соцмережі Facebook за хештеґами #TryhuttyInternationalKiteFestival, #TryhuttyIKF2017, #Трихати, #Трихаты.

Контактна особа в м. Херсоні:
Павло Шмулевич, Віце-президент Фестивалю — 050-680-27-92, shmulevych@gmail.com

Контактна особа в м. Миколаєві:
Тетяна Безмощук, Голова оргкомітету Фестивалю - 050-986-45-64, tatanabezmosuk@gmail.com

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон