Про додаткові обмеження у прикордонних районах Херсонщини

Напередодні Великодніх свят Державна прикордонна служба України нагадує громадянам що в межах контрольованих прикордонних районах діють відповідні режимні обмеження.

Так, відповідно до Положення про прикордонний режим, затверджене Постановою КМУ від 27 липня 1998 року N 1147 усі громадяни України в'їжджають у контрольований прикордонний район, перебувають, проживають або пересуваються в його межах на підставі документів, що посвідчують їх особу, а іноземці, крім документів, що посвідчують їх особу також повинні мати документи, які підтверджують їх законність перебування на території України.

Крім того, водії на вимогу прикордонників повинні зупиняти транспортні засоби подавати для перевірки документи, що посвідчують особу водія і пасажирів та реєстраційний документ на транспортний засіб а також дати можливість оглянути транспортний засіб і перевірити номери його агрегатів.

Такі райони встановлені в межах Херсонської області (Новотроїцький, Генічеський, Голопристанський, Каланчацький, Скадовський райони). Також діють і спеціальні обмеження щодо пересування та ведення діяльності на території Арабатської стрілки біля адмінмежі із ТОТ АР Крим.

Перебування, пересування осіб, у тому числі ведення будь-якої діяльності на цій території здійснюється виключно із заздалегідь наданими списками до відповідних правоохоронних органів не пізніше ніж за 10 діб до орієнтовної дати прибуття осіб чи початку ведення діяльності.

Після узгодження списків із правоохоронними структурами та за наявністю документів,що посвідчують особу, такі особи встановленим порядком пропускаються на вказану територію.

Прес – служба
Бердянського прикордонного загону

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон