Скадовські депутати незадоволені роботою міськвиконкому

Вчора, 31 березня на сесії Скадовської міської ради депутати запропонували визнати роботу Скадовського виконкому у 2016 році незадовільною.

За це проголосували більшість з присутніх на сесії депутатів міськради:

Таку позицію депутатського корпусу сьогодні вночі прокоментував міський голова Скадовська Олександр Яковлєв, який частково визнає причини для депутатського невдоволення роботою виконкому, але пояснює їх... виключно політичною боротьбою проти себе, як мера міста:

"...Не буду стверджувати, що у своїй роботі виконком досяг своєї максимальної продуктивності, та ефективності, є багато напрямків, по яким ще треба дуже багато працювати, але за минулий рік зроблено чимало.

Звичайно, деяких депутатів не влаштовує все те що робиться у нашому місті, тому вони у будь-який спосіб намагаються не помічати позитивних зрушень і стверджують, що все погано. Насправді, такі дії мають одну - єдину мету відсторонити від займаної посади міського голову...

Тому, саме сьогодні, колишні депутати і працівники виконкому стоять в авангарді за те, щоб повернути старі часи. Їх не дуже цікавить розвиток міста, вони захищають тільки власні інтереси...".

Що ж пане Олександре, старий як світ трюк - списувати усі свої помилки та провали на козні "папєредніков". Але далеко не всі скадовчани поділяють ваш оптимізм з приводу "позитивних зрушень" у місті і їх думку не спишеш виключно на спротив "колишніх депутатів та працівників виконкому" - це очевидні речі.

Як очевидні непрофесіоналізм та непідготовленість керівництва міськради до розгляду сесійних засідань, які на сьогодні абсолютно не конструктивні та розтягнуті - як старий баян.

Ось що, наприклад, з цього приводу думає заступник голови РДА Сергій Павленко: "Мое личное мнение: сессионный процесс затягивается лишь потому, что вопросы на рассмотрение выносятся абсолютно не подготовленные.

Эти все дебаты должны проходить на комиссиях, иначе зачем они нужны. Сравнивать с предыдущей каденцией наверное не корректно, цифры бюджета города за 13, 14, 15 годы такие же как в 16-17?

Александр Юрьевич, пересмотрите подход к распределению бюджетных средств - то, что происходило вчера на сессии - это бюджетный ужас. Сметы, расчеты, трава... Это очень далеко от нормального бюджетного процесса".

Додати нічого, зрозуміло одне - питання про визнання роботи Скадовського виконкому у 2016 році незадовільною - цілком логічне і своєчасне, а стосовно того щоб "відсторонити від займаної посади міського голову", чого так боїться пан Яковлєв, - то його ж робота і час покаже...

Надія МОРСЬКА

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон