Водії автобусів їздять напідпитку

Потрапити до автобуса з нетверезим водієм 24 березня не пощастило пасажирам рейсового автобусу з одного з сіл Новотроїцького району до Херсона.

Один із них зателефонував до поліції, представники якої на стаціонарному посту "Шилова балка" зупинили автобус для перевірки.

Під час спілкування з 46-річним водієм правоохоронці помітили у нього явні ознаки сп'яніння і запропонували перевірити його на алкотестері. Прилад показав вміст 0,67 проміле алкоголю в крові чоловіка.

Всім пасажирам довелося пересідати на інші автобуси, а на водія поліцейські склали протокол про адміністративне правопорушення за ч. 1 ст. 130 КУпАП і відсторонили його від керування транспортом. Правопорушнику загрожує штраф розміром у 600 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян з позбавленням права керування транспортними засобами протягом року.

Аналогічний випадок стався 26 березня у Каховці. Місцеві правоохоронці отримали повідомлення від одного з жителів про те, що вулицями міста їздить мікроавтобус «Мерседес», водій якого перебуває в нетверезому стані.

«На місце одразу виїхала група швидкого реагування, — констатує заступник начальника Каховського відділу поліції Андрій Чонка.Водій справді був з відчутним запахом алкоголю. Мікроавтобус у нього вилучили і помістили на штрафмайданчик, а щодо водія складено протокол про адмінпорушення».

Олег БАТУРІН
"Новий День"

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон