Чому не відбулося чергове засідання Херсонської міської ради?

Заплановане на вчора, 30 березня четверте (!) засідання чергової 12- ї сесії Херсонської міської ради не відбулося... Чому? Прокоментувала секретар міськради Олена Урсуленко:

"...Кожне питання, яке є в порядку денному, важливе для подальшої життєдіяльності громади. Залишилось близько 30 питань і знову історія повторилась. Сесія не відбулася, оскільки не прийшли депутати, які керують комунальними підприємствами, департаментами і управліннями.

Щоправда, при правильному формуванні порядку денного та без замовних виступів можна було б проголосувати всі питання, які залишились, ще 27 березня.

Сьогоднішню ситуацію з відсутністю депутатів у сесійному залі можна вважати продовженням кулуарної політики. Звісно, дехто мав поважну причину не прийти на засідання. Але «ручні» депутати міського голови просто не дійшли до сесійної зали...

Городяни довірили нам вирішувати важливі питання життєдіяльності міста, маючи надію на те, що кожен з нас знайде в собі сили розділяти особисті та суспільні інтереси, незважаючи на побоювання, залякування та обіцянки кращого життя при виконанні замовлень від оточення міського голови.

Зрада - це гірший вчинок у житті людини. У нас є обов'язок перед городянами, який ми повинні реалізувати, застосовуючи свої знання та витрачаючи час. Аби в місті нарешті відчули, що про них турбуються.

Я впевнена, що депутати Херсона могли б вирішувати більше проблем міста і городян, якби не інтриги та маніпуляції серед оточення міського голови", - заявила Олена УРСУЛЕНКО

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон