Херсонський державний університет провів профорієнтаційний захід

24 березня на базі Бериславської ЗОСШ №1 відбувся профорієнтаційний захід Херсонського державного університету для старшокласників. Майбутніх абітурієнтів вітали творчі колективи факультетів нашого навчального закладу.

Це і вокальний колектив факультету дошкільної та початкової освіти «Таврічаночка», і хореографічний колектив факультету іноземної філології, і вокальний дует факультету біології, географії і екології та солісти: Михайло Ємець (факультет філології та журналістики), Юлія Щетина (факультет культури і мистецтв), Анна-Марія Кожа (факультет іноземної філології), Анна Сіряк (факультет природознавства, здоров'я людини і туризму).

Представники всіх факультетів ознайомили гостей заходу зі спеціальностями, напрямами, що пропонує університет та відповіли на поставлені питання.

Також перед присутніми виступив фахівець приймальної комісії ХДУ та запропонував переглянути відеопрезентацію про виш. Також старшокласники отримали інформаційні буклети про кожен факультет нашого навчального закладу.

Профорієнтаційні заходи Херсонського державного університету триватимуть і надалі з метою ознайомлення випускників шкіл міста та області з одним із провідних вишів Півдня України.

Інформацію до Прес-центру ХДУ надано гуманітарним відділом

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон