Донеччанин намагався підкупити прикордонників на "Чонгарі"

В рамках проведення відомчої антикорупційної акції «Вільні від корупції» прикордонники Бердянського загонузафіксували чергову спробу надання неправомірної винагородигромадянами, що прямують через адмінмежу із анексованим Кримом.

Так, вчора до контрольного пункту «Чонгар» на автомобілі донецької реєстрації із окупованої території прибув 39-річний громадянин України.

В ході перевірки, прикордонники встановили, що водій на автомобілі потрапив до анексованого Криму через недіючий пункт пропуску у Керчі.

Громадянин знав, що таким чином він порушує законодавство України, тому надав інспектору хабаря у розмірі 400 гривень. Таким вином водій намагався вирішити питання про не притягнення його до адміністративної відповідальності та безперешкодний пропуск на материкову частину України. Від неправомірної винагороди військовослужбовець відмовився.

За даним фактом прикордонники направили повідомлення до Національної поліції про виявлення ознак кримінального правопорушення за ст.369 КК України (Пропозиція, обіцянка або надання неправомірної вигоди службовій особі).

Прес – служба
Бердянського прикордонного загону

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон