Отримай велосипед в Херсоні

У наступну неділю, 2 квітня, громадська організація «ВелоХерсон» спільно запрошує всіх на друге велосипедне ралі «Херсонські велоп'ятдесят».

Херсонські велоп'ятдесят — ідеальний захід початку сезону. Кожен сам обирає свій характер їзди: хтось їде в компанії, милуючись краєвидами, а хтось кидає собі виклик і вперше штурмує таку відстань, ну а хтось їде за рекордами та місцями. І кожен знайде своє місце.

Запрошуємо відмітити початок сезону, проїхавши 50 кілометрів мальовничим берегом річки Інгулець.

Метою заходу є пропаганда здорового способу життя та активного дозвілля, популяризація велосипедного спорту, розвиток велосипедної інфраструктури в м. Херсоні та області.

Захід відбудеться під патронатом Херсонської обласної ради, за підтримки Херсонської міської ради. Головний спонсор заходу дарує переможцю розіграшу ВЕЛОСИПЕД !!!

ГО «ВелоХерсон»

Реєстрацію відкрито : http://ua-biz.info/ksvelo50

Цікавий факт: серед зареєстрованих учасників на велораллі в Херсоні майже 20% іногородніх! Навіть головний спонсор заходу, який дарує переможцю розіграшу велосипед - і той з Харкова.

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон