Херсонці підтримають Годину Землі

Всесвітній фонд природи (WWF) вже у десяте проводить всесвітню кампанію Година Землі, яка стартувала у 2007 роціта закликає світову спільноту приєднатися до цієї масштабної акції.

Мета акції – показати необхідність об'єднаних дій із людьми зі всього світу для збереження природи нашої планети, привернути увагу до проблеми зміни клімату шляхом вимкнення світла на одну годину - Годину Землі завтра, 25 березня 2017 року о 20 год. 30 хв.

Такий захід, окрім символічного вимкнення світла на 60 хвилин, ставить наголос на необхідності щоденних дій кожного громадянина, спрямованих на збереження навколишнього середовища, раціонального використання природних ресурсів для подальшого подолання зміни клімату і досягнення гармонії з природою.

Державна екологічна інспекція у Херсонській області просить всіх небайдужих до долі планети херсонців підтримати ініціативу Всесвітнього фонду природи (WWF) в масштабній всесвітньої кампанії "Година Землі 2017".

За матеріалами Державної екологічної інспекції
у Херсонській області

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон