На Херсонщині провели виїзний прийом громадян

22 березня 2017 року проведено виїзний прийом громадян за місцем їх проживання в селі Інженерне Дніпровського району м. Херсона, під час якого завідувач третього сектору прийому та обслуговування громадян управління Пенсійного фонду України в місті Херсоні Інна Білоус надала роз'яснення та консультації місцевим жителям, які звернулися до неї, з питань пенсійного забезпечення.

Як і завжди, більшість питань стосувалися розміру пенсійних виплат, перерахунку пенсії працюючим пенсіонерам з урахуванням стажу та заробітної плати, переліку необхідних документів для призначення та перерахунку пенсії, терміну звернення до управління для призначення пенсії за віком тощо.

Під час спілкування Інна Білоус нагадала про обов'язкове повідомлення управління Пенсійного фонду у разі працевлаштування пенсіонера та звернула увагу, що неповідомлення або невчасне повідомлення про працевлаштування призводить до незаконних виплат пенсійних коштів, які підлягають поверненню органам Пенсійного фонду.

Також фахівець проконсультувала науковця, який звернувся за роз'ясненнями під час прийому, щодо змін у пенсіях відповідно до Закону України "Про наукову і науково-технічну діяльність".

Окрім цього, відвідувачам запропоновано скористатися електронними послугами веб-порталу Пенсійного фонду України, а також телефоном "гарячої лінії" управління або Skype (відео)-зв'язком з метою оперативного отримання консультацій та роз'яснень з питань пенсійного забезпечення.

Управління Пенсійного фонду України в місті Херсоні

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон