У Херсон прийшла весна, а разом з нею – велике прибирання

Весна, що, нарешті, прийшла в наше місто, ставить нові завдання перед органами місцевого самоврядування.

Щоб привести район до належного санітарного стану після наслідків зимових негараздів виконавчим комітетом Дніпровської районної у м. Херсоні ради започатковуються акції з благоустрою, постійні рейди та щоденний моніторинг території району, вивезення стихійних звалищ сміття тощо. На жаль, не обійдеться і без притягнення порушників правил благоустрою до адміністративної відповідальності.

18 березня виконавчим комітетом Дніпровської районної у м. Херсоні ради був проведений рейд по території приватного сектору вздовж вулиці Перекопської (в межах території дії органів самоорганізації населення – квартальних комітетів №№1,2).

Участь у рейді взяли заступник голови районної у місті ради Сергій Ярощук, спеціалісти профільного відділу з питань життєдіяльності району спільно з дільничним інспектором поліції В'ячеславом Пінчуком та головами квартальних комітетів Надією Ядлось і Валентиною Чухрай.

Під час рейду проведені профілактичні бесіди з мешканцями району та зроблені офіційні попередження щодо недопущення порушення правил благоустрою території міста, утворення стихійних завалищ сміття. Під час рейду зафіксовані випадки засмічення території Дніпровського району мешканцями інших районів міста.

Виконавчий комітет районної у місті ради звертається до мешканців Дніпровського району з переконливим проханням не порушувати правил благоустрою, спільними зусиллями наводити лад, поважати працю тих, хто щоденно прибирає вулиці, і... берегти свої кошти, пам′ятаючи, що відповідно до ст.152 Кодексу про адміністративні правопорушення, порушення правил благоустрою передбачає притягнення до адміністративної відповідальності та обкладається штрафом від 340 до 1350 грн.

За підсумком першого кварталу 2017 року адміністративною комісією виконкому Дніпровської районної у місті ради накладено штрафи за порушення правил благоустрою на 25 осіб, загальна сума – 23800 грн.

Прес-служба виконавчого комітету
Дніпровської районної у м. Херсоні ради

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон