З початку року прикордонники Херсонського загону відмовили в пропуску 184 іноземцям

Прикордонники Херсонського загону під час здійснення пропускних операцій продовжують виявляти іноземців, які порушують чинне законодавство України.

Так учора, під час оформлення іноземного судна в Дніпро-Бузькому МТП прикордонники відділу «Миколаїв» виявили громадянина Сирії, який порушив правил в'їзду на тимчасово окуповану територію та виїзду з неї. У вересні 2015 року іноземець на іншому судні потрапив на територію окупованого Криму через пункт пропуску «Керч», функціонування якого тимчасово припинено.

Ще одного громадянина Сирії виявили прикордонники відділу «Херсон» на іноземному судні в пункті пропуску «Херсонський МТП». Іноземець так само порушив правила в'їзду на тимчасово окуповану територію та виїзду з неї, адже у жовтні 2016 року потрапив на територію окупованого Криму через пункт пропуску «Севастополь», функціонування якого тимчасово припинено.

В обох випадках прикордонники не пропустили іноземців та заборонили їм в'їзд в Україну на 3 роки.

Загалом, з початку 2017 року прикордонники Херсонського загону відмовили в пропуску 184 іноземцям.

Помічник начальника прикордонного загону -
начальник прес-служби
Іван ШЕВЦОВ

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон