Олена Урсуленко: Ваше рішення і вчинок слугуватимуть прикладом для наступних поколінь

Сьогодні, 14 березня секретар Херсонської міської ради Олена Урсуленко привітала добровольців Херсона зі святом.

17 січня 2017 року для вшанування мужності та героїзму захисників незалежності, суверенітету та територіальної цілісності України, сприяння подальшому зміцненню патріотичного духу в суспільстві Верховна Рада України визначила 14 березня - Днем українського добровольця.

Сьогодні українці вшановують бійців добровольчих батальйонів, які нині виборюють незалежність держави на Сході, й тих, хто три роки тому, на початку війни, добровольцями пішли на фронт і сформували першу хвилю мобілізації.

Всі, хто не може стояти осторонь небезпеки, що нависла над Україною, хто вважає захист країни справою честі й гідності, приймають вітання.

«Дякую всім добровольцям, чоловікам і жінкам, які вважають своїм обов'язком відстоювати незалежність і цілісність нашої держави на Сході України, які ціною власного життя і здоров'я захищають нашу країну, історію, культуру, традиції.

Ваше рішення і вчинок слугуватимуть прикладом для наступних поколінь українців, як боронити свою родину, дім, землю від ворога», - привітала всіх добровольців секретар Херсонської міської ради Олена УРСУЛЕНКО.

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон