Обережно: «Синій кит» вже у Голій Пристані

Останнім часом сторінки всіх інтернет-ресурсів, газет та новин на телевізійних каналах повідомляють читачам про появу у нашій державі гри «Синій кит»,яка маніпулює психікою та негативно впливає на наших підлітків.

На Херсонщині ця гра з'явилася нещодавно, але як це не прикро, збирає до своїх лав все більше і більше підлітків. Про випадки зникнення підлітків на Херсонщині регулярно повідомляє сайт Національної поліції Херсонської області.

Кореспондентам сайту «Новини Голої Пристані» на цьому тижні довелося поспілкуватися з 14-річною мешканкою Голої Пристані, ученицею однієї із загальноосвітніх шкіл міста, яка розповіла шокуючу історію...

Дівчина також була учасницею цієї гри і дійшла в ній до 30 рівня, але вийшла з неї, після чого отримує постійні погрози, суть яких зводиться до того, що її знайдуть та заподіють шкоди їй або її батькам, дівчина справді дуже залякана.

Як вона повідомила, гра розрахована на 50 днів і всі її учасники заздалегідь знають, що останній день гри – ДЕНЬ САМОГУБСТВА ГРАВЦЯ, але підлітків це абсолютно не лякає – одні вважають, що це просто гра і їм цікаво дійти до кінця, інші мають якусь важку психологічну травму, а її в підлітковому віці дуже легко отримати – сварка з батьками, вчителями, друзями, кохання без відповіді або сварка між колишніми хлопцем і дівчиною, і цей список можна продовжувати і продовжувати.

У Голій Пристані існує ЗМАГАННЯ МІЖ ШКОЛАМИ, хто перший дійде до 50-го рівня. Кожне третє завдання від «кураторів» – вони збираються разом на одному із незавершених будівництв міста: недобудований торгівельний комплекс в центрі міста біля нічного клубу «Арго» та недобудований житловий будинок біля Будинку для людей похилого віку.

Збирається на такі заходи, Ви будете вражені, від 60 до 100 підлітків і зацікавленість до вступу в їх ряди проявляє все БІЛЬШЕ І БІЛЬШЕ дітей. Віковий ценз – учні 6-11 класів, хоча дівчина повідомила, що на одну із зустрічей прийшла П'ЯТИКЛАСНИЦЯ, але її не прийняли у свої ряди та відправили додому.

Дівчина повідомила, що 50-ий рівень – це стрибок з недобудованої будівлі Голопристанського елеватору і вони вже там були!!! ШОК!!!

У кожного гравця є напарник, який завжди знаходиться поруч і знімає виконання завдань на камеру та відправляє «куратору» гри, так би мовити, помічник. Коли строк гри підходить до 50-го дня, гравець може особисто поспілкуватися із куратором, який призначає ЇМ ТОЧНУ ДАТУ І МІСЦЕ СМЕРТІ!!! Це може бути або стрибок з висоти або повішання.

Звичайно, при всіх жахіттях цієї історії, до кінця доходять одиниці, але все-таки ВОНИ ДОХОДЯТЬ!!! За останній рік на території пост-радянських держав звели рахунки з життям понад 150 підлітків, які всі стали учасниками цієї жахливої гри добровільно.

Вислухавши цю приголомшуючу історію, кореспонденти звернулися до керівництва Голопристанської міської ради та міського відділу освіти щодо надання інформації про те, чи вживаються заходи по відслідковуванню таких підлітків та проведенню з ними бесід психологами. Як повідомили у Міській раді, робота в цьому напрямку проводиться вже на протязі двох останніх місяців. На всіх батьківських зборах у школах керівником міського відділу освіти, директорами шкіл та педагогами проводиться роз'яснювальна робота серед батьків щодо недопущення трагічних випадків із дітьми.

Шановні батьки! Мета створення «груп смерті» та доведення наших дітей до суїциду невідома, але поки правоохоронні органи намагаються встановити ці причини та встановити особи «кураторів», більшість з яких знаходиться на території інших держав, саме на батьках, в першу чергу, лежить відповідальність за контролем над власними дітьми, які досягнули підліткового віку.

Будьте пильні та звертайте увагу на будь-які зміни у поведінці власних дітей, оскільки в ці групи може потрапити будь-чия дитина, незалежно від того, в якій родині вона виховується.

Недопущення поширення цієї гри – завдання кожного дорослого. Давайте разом не допустимо розповсюдження цієї смертельної забави серед наших підлітків!

Новини Голої Пристані

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон