Херсонським депутатам доведеться визначитися з пріоритетами бюджетного фінансування

Про це депутат Херсонської міськради, голова бюджетної комісії Андрій Дмитрієв заявив вчора, 7 лютого на робочій нараді, яка відбулася у міськвиконкомі:

Нарада відбулась з депутатами міськради та головами районних рад Херсона, які направляли свої звернення до депутатської комісії стосовно фінансування різноманітних програм - від благоустрою до термомодернізації.

Андрій Дмитрієв так прокоментував результати цієї наради: «Попередньо побажання голів районних рад були оформлені у вигляді звернень на комісію. Однак, в результаті наради ми визначили першочергові заходи, які необхідні для нашого міста.

Одна із таких перспективних програм – це програма підтримки ОСББ, яка наразі буде доопрацьовуватись районними радами. До неї будуть зокрема включені умови софінансування для заходів із благоустрою внутрішньодомових територій. Це буде один із тих яскравих прикладів, коли місцеве самоуправління на рівні ОСББ готове покращувати умови для своїх жителів».

На комісії були присутні також представники громадськості, яких цікавило питання змін до бюджету у 2017 році. Голова бюджетної комісії Андрій Дмитрієв відповів: «За фактом на сьогоднішній день ми маємо бюджетні запити від розпорядників коштів приблизно на 400 млн. грн., а вільних залишків – трохи більше 151 млн. грн.

Тому і комісії, і всьому депутатському корпусу належить ухвалити доволі непрості рішення, що саме буде профінансовано у першу чергу – визначитись із пріоритетами фінансування. Це питання, а також звернення, які надійшли до депутатської комісії, необхідно буде розглянути на бюджетній комісії, призначеній на п'ятницю в 13.00».

"Самопоміч" - Херсон

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон