На Херсонщині відроджують баскетбол

У неділю, 18 грудня у Новій Каховці відбулося «кустове» засідання новоствореної Херсонської обласної федерації баскетболу. Провів засідання голова Генічеської районної ради Андрій Євстратов, який став очільником федерації.

Активну участь в обговоренні питань щодо розвитку баскетболу, зокрема у Новій Каховці, взяли міський голова Володимир Коваленко, начальник відділу у справах сім'ї, молоді, фізичної культури і спорту Наталія Таран, Віталій Перетятько, Григорій Каневський, Віталій Задирко, а також баскетболісти-ветерани, тренери.

Федерація баскетболу має великі плани на подальшу роботу. Серед основних цілей – відродження цього виду спорту в області. Найближчим часом керівництво федерації має на меті підписання договору про співпрацю з обласним управлінням фізичної культури та спорту, а також вже у січні провести змагання серед дітей.

Не осторонь подій у світі баскетболу буде і Нова Каховка, яка має усі належні умови для культивування і розвитку цього виду спорту. Як зазначила Наталія Таран, наразі відділ у справах сім'ї, молоді, фізичної культури та спорту вже працює над створенням міської програми розвитку баскетболу.

А завершилося зібрання на яскравій спортивній ноті – товариською зустріччю ветеранів баскетболу.

За матеріалами Нова Каховка Online

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон