У Херсоні таки провели Євробачення, тільки казкове

Таке диво можливе і в Херсоні: 19 грудня у день Святого Миколая дітям Херсонщини подарували новорічне шоу «Казкове Євробачення у Херсоні».

Сьогодні, 19 грудня православні всього світу святкують День Святого Миколая Чудотворця. За народними повір'ями, саме в цей день Миколай Чудотворець спускався на землю з небес і обходив весь світ, допомагаючи знедоленим і відновлюючи справедливість.

З року в рік діти з нетерпінням чекають Дня Святого Миколая – найбажаніше свято. У ці дні кожен з них чекає подарунків, уваги, здійснення бажань.

Сьогодні в обласному академічному музично-драматичному театрі ім. М.Куліша для дітей позбавлених батьківського піклування, дітей з інвалідністю, з особливими потребами, дітей з багатодітних родин представлено новорічне шоу «Казкове Євробачення у Херсоні».

Привітала з новорічними святами дітлахів перший заступник голови облдержадміністрації Валентина Січова, яка в ігровій формі поспілкувалися з дітьми та передала солодкі подарунки від Святого Миколая.

За матеріалами Херсонської ОДА

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон