На Херсонщині чоловіки викрали автомобіль, щоб поїхати додому

До Олешківського відділення поліції надійшло повідомлення від 25-річного жителя одного з сіл. Чоловік повідомив, що за час його відсутності у будинок та гараж проник невідомий.З дому зник пилосос, а з гаражу автомобіль «ВАЗ-2103».

Упродовж доби оперативники встановили, що до злочину може бути причетний 22-річний житель сусіднього села, раніше судимий за крадіжку. Під час перевірки інформація підтвердилася. Зловмисник пояснив, що скоїв злочин разом з сусідом.

Зі слів раніше судимого, ввечері він з другом вирішив поїхати до іншого села розважитись. Після вживання алкоголю вони пішки поверталися додому. По дорозі їх увагу привернув будинок, господарі якого були явно відсутні.

Через вікно чоловіки проникли всередину, обшукали дім. Потім зайшли в гараж та побачили автомобіль «ВАЗ», на якому вирішили доїхати до себе додому. Не доїжджаючи кілька кілометрів до свого села, зловмисники залишили автомобіль у лісосмузі. Наразі автівку виявлено та незабаром буде повернуто законному власнику.

Як повідомив начальник Олешківського відділення поліції Сергій Ященко, відкриті кримінальні провадження за ч.3 ст.185 Кримінального кодексу України «Крадіжка» (карається позбавленням волі на строк від 3 до 6 років) та ч.2 ст.289 Кримінального кодексу України «Незаконне заволодіння транспортним засобом» (караються позбавленням волі на строк від 5 до 8 років з конфіскацією майна або без такої).

Відділ комунікації поліції Херсонської області

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон