Херсонців запрошують на віртуальний ярмарок вакансій

Новий інформаційний масовий захід для тих, хто шукає роботу - «Віртуальний ярмарок вакансій», запровадив Херсонський обласний центр зайнятості.

Захід працює в рамках соціального проекту, запропонованого Державною службою зайнятості (Центральним апаратом) - «Квиток до успіху».

Мета заходу – якнайшвидше працевлаштувати шукачів роботи та оперативно укомплектувати вакансії роботодавців кваліфікованими працівниками.

Відтепер, шукачі роботи, скориставшись Інтернет-ресурсами, мають змогу «відвідати» Віртуальний ярмарок вакансій, що працює на власному відеохостінгу YouTube Херсонської обласної служби зайнятості.

Окрім цього, посилання на Віртуальний ярмарок вакансій розміщено на офіційній Веб-сторінці Херсонського обласного центру зайнятості та на власній сторінці в соціальній мережі Facebook.

На 1-ому Віртуальному ярмарку вакансій представлені два відеоролики з потребою у працівниках від 6 ринкоутворюючих підприємств міста Херсон.

Шановні роботодавці та шукачі роботи, Херсонський обласний центр зайнятості запрошує до нової форми співпраці.

Відділ організаційної та інформаційної роботи Херсонського ОЦЗ

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон