Генічанин "нарибалив" на сто тисяч гривень

В Азовському морі у районі с. Стрілкове Генічеського району прикордонники затримали браконьєра, який незаконно наловив риби на суму понад 100 тисяч гривень

Прикордонники Бердянського загону затримали громадянина України, який займався незаконним виловом риби та наловив її на суму понад 100 тисяч гривень.

Інформацію про те, що в районі с. Стрілкове здійснюється незаконний промисел водних живих ресурсів заздалегідь отримали оперативні співробітники Азово-Чорноморського регіонального управління.

Під час проведення перевірочних заходів прикордонники виявили громадянина, який якраз на маломірному плавзасобі пристав до берега.

У ході встановлення обставин виявилось, що маломірним плавзасобом керував 51-річний житель м. Генічеська, а у самому човні охоронці виявили понад 3 тисячі рибин бичка та знаряддя для лову – близько півтисячі пасток, за допомогою яких і здійснювалось незаконне рибальство.

Представники рибоохорони, які прибули на місце правопорушення, оцінили вилов у суму понад 100 тисяч гривень.

За даним фактом прикордонники направили повідомлення до Національної поліції про виявлення кримінального правопорушення за ч.1 ст. 249 КК України (Незаконне зайняття рибним, звіриним або іншим водним добувним промислом).

Прес – служба
Бердянського прикордонного загону

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон