На Херсонщині від імені влади діють шахраї

Зловмисники представляються посадовими особами Херсонської облдержадміністрації та особистими помічниками Андрія Гордєєва і вимагають сплатити чималу суму на вказані ними банківські рахунки.

У Херсонській ОДА попереджають, що шахраї, прикриваючись іменем губернатора, телефонують підприємцям і бізнесменам області з наполегливим „проханням" надати фінансову допомогу для дітей-сиріт із зони АТО.

Це діють шахраї, які винайшли черговий метод ошуканства, який спекулює на святому почутті людей щодо надання допомоги нашим військовим. І, знаючи активну позицію голови облдержадміністрації стосовно підтримки військовослужбовців, аферисти вирішили використати його ім'я в своїх ницих цілях.

Голова ХОДА Андрій Гордєєв зауважив, що нікого не уповноважував від свого імені збирати будь-які кошти на благодійну допомогу. Натомість він закликає мешканців Херсонщини, керівників підприємств та організацій у разі подібних звернень, листів та дзвінків повідомляти особисто очільнику області і негайно звертатися до правоохоронних органів.

За наявними фактами голова обласної державної адміністрації звернувся з листом до головного управління національної поліції області для належного реагування.

Відділ оперативної інформації Херсонської ОДА

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон