Херсонський губернатор і нардеп зіграють у футбол

Реконструкція херсонського футбольного поля у Таврійському мікрорайоні йде повним ходом. До Дня Святого Миколая планується завершити всі роботи з облаштування стадіону ДЮСШ «Освіта».

Народний депутат Олександр Співаковський та голова облдержадміністрації Андрій Гордєєв поінформували про перспективи розвитку футболу у Херсоні, і в Таврійському мікрорайоні зокрема.

«Дуже дивно, що в такому густонаселеному, спальному, як ми кажемо, мікрорайоні не було футбольного поля. Стадіон перебував у такому занедбаному стані. Владі потрібно створити умови для розвитку масового виду спорту.

І перший крок вже зроблений. Ми домовились, що перші 10 хвилин футбольного матчу на полі ДЮСШ «Освіта» ми гратимемо проти молодіжної команди», – пообіцяв народний депутат Олександр Співаковський.

Зараз у Таврійському мікрорайоні футболом займаються 450 дітей. Після відкриття стадіон зможе приймати до 700 юних футболістів. Влада агітує учнів сусідніх шкіл записуватись у футбольні секції.

«Такий об'єкт цікавий на всеукраїнському рівні. Подібного повномасштабного поля немає на півдні Україні. Тому на відкриття ми очікуємо приїзд VIP-персон футбольного світу, які проведуть урок для вихованців ДЮСШ.

Стадіон «Освіти» стане центром футболу всього міста», – запевнив губернатор Херсонщини Андрій Гордєєв.

Обласна влада планує добудувати приміщення, розташоване на території дитячо-юнацької школи. В ньому відкриють Будинок футболу.

За матеріалами "Український Південь"

Фото Херсонська ОДА

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон