Херсонських волонтерів нагородили "За гідність та патріотизм"

Вчора, 5 грудня у Херсоні в кіноконцертному залі «Ювійлений» відбулися урочистості з нагоди святкування Міжнародного дня волонтера.

Волонтери – люди, які присвятили своє життя щасливому майбутньому рідного міста, області та всієї України. Кожен із них – герой, який неодноразово був на передовій...

Мабуть, вони краще за всіх нас розуміють, що таке війна, тому і готові зробити все можливе, аби зупинити її заради майбутнього нашої Батьківщини

Як відзначив голова Херсонської обласної ради Владислав Мангер, коли ворог напав на нашу Державу, його зупинили добровольці і волонтери, які в перший день війни брали до рук зброю і разом з військовими захищали Батьківщину.

«Якби не Ви, то сьогодні не було б української армії. Ви її одягали, обували, кормили... Без перебільшення можу сказати, що завдяки вам збережено Україну. Ви – приклад для нас та наших дітей», – звернувся до волонтерів очільник обласної ради, та побажав їм здоров'я, щастя й Божої благодаті.

Після промови Владислав Мангер вручив шістьом волонтерам медаль «ЗА ГІДНІСТЬ ТА ПАТРІОТИЗМ»:

– Бімбірайте Наталі-Дануте Антано

– Возаловській Наталі Анатоліївні

– Зелінському Сергію Петровичу

– Калиті Андрію Степановичу

– Литвиненко Анжелі Вікторівні

– Шпак Олександру Михайловичу

Довідка: медаль «ЗА ГІДНІСТЬ ТА ПАТРІОТИЗМ» була встановлена наказом всеукраїнського об'єднання громадян «Країна» від 05 грудня 2016 року № 12 за представленням голови Херсонської обласної ради Мангера Владислава Миколайовича.

Херсонська обласна рада

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон