На кордоні Херсонщини - Антикорупційний тиждень

Військовослужбовці Херсонського загону долучились до проведення Першого міжнародного Антикорупційного тижня на кордоні в період з 5 по 9 грудня.

Акція започаткована в прикордонному відомстві та направлена на реалізацію практичних інструментів виховання доброчесності, прозорості, зниження корупції серед персоналу та приурочується Міжнародному дню боротьби із корупцією, який відзначається 9 грудня (відповідно до Конвенції ООН проти корупції, прийнятої Генеральною асамблеєю 1 листопада 2003 року).

Особлива увага при цьому приділяється викореню корупційних проявів в пунктах пропуску через державний кордон та в контрольних пунктах в'їзду-виїзду.

Державна прикордонна служба в черговий раз звертається до усіх громадян, не порушувати чинного законодавства України та не намагатися втягнути прикордонників у протиправну діяльність.

Наголосимо, що відповідальність передбачена не лише за отримання, але й дачу хабара.

З питань, що стосуються діяльності Державної прикордонної служби України та її персоналу громадяни можуть звертатись на телефон служби «ДОВІРА» (044) 527-63-63

Іван ШЕВЦОВ
Помічник начальника прикордонного загону -
начальник прес-служби

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон