Працівники Інституту зрошуваного землеробства НААН України влаштували «Наддніпрянський ярмарок», на якому запропонували відвідувачам понад сотню оригінальних страв — зокрема й виготовлених з овочів та зернових, вирощених на дослідних ділянках.
Справжнім хітом виявився пиріг з гарбуза та паростки люцерни як приправа, збагачена величезним набором природних вітамінів.
Гості залюбки куштували усю цю смакоту і кидали гроші до скарбнички. Зібрали понад п'ять тисяч гривень, які мають передати до шпиталю в Дніпрі — на купівлю ліків пораненим та хворим бійцям ЗСУ, каже директор Інституту зрошуваного землеробства, член-кореспондент НААН України Раїса Вожегова.
Сергій ЯНОВСЬКИЙ, фото автора
"Голос України"
На знімку: директор Інституту, член-кореспондент НААН України Раїса Вожегова.