Пам'яті гуманіста та філантропа

Завтра, 29 листопада о 14.00 в Херсонському академічному музично-драматичному театрі імені Миколи Куліша відбудеться ФІНАЛ та ГАЛА-КОНЦЕРТ переможців фестивалю - конкурсу "ENGLISH TIME"та нагородження головним призом «JOHN HOWARD ROTARY PRIZE».

Цей рік ознаменований 290-річним ювілеєм від дня народження великого гуманіста та філантропа Джона Говарда, який народився в місті Бедфорді, в Великій Британії, працював деякий час в місті Херсоні, в Україні, тут помер та похований.

Джон Говард по суті був першим волонтером у світі, який присвятив своє життя допомозі військовим, ув'язненим та нужденним. Сьогодні волонтерський рух набув особливої актуальності в Україні та на всій планеті.

John Howard Rotary Prize – такий приз заснував Ротарі клуб «Херсон» для кращих знавців англійської мови в місті Херсоні. Кращих допоміг виявити фестиваль-конкурс знавців англійської мови в дошкільних та загальноосвітніх навчальних закладах міста Херсону «English Time», який провели клуб Ротарі спільно з управлінням освіти міської ради протягом року.

Андрій ЯЦЕНКО

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон