Кращий авто-маляр країни працює в Херсоні

А ви знаєте, що кращий маляр України працює у Тойота Центрі Херсон «Авто-Плаза»?! Олексій Розискул – ще одна гордість нашої станції технічного обслуговування!

2015 рік, Україна. 31 листопада-1 грудня у Києві пройшов національний відбірковий конкурс «R-M Best Painter Contest 2015», організований ТОВ «Європроект Україна».

Переможець отримав краскопульт DeVilbiss GTi Pro Lite Gol з пам'ятним гравіювання від організаторів конкурсу, а також запрошення на участь у фінальному відбірковому конкурсі «R-M Best Painter Contest» у Республіці Білорусія і можливість довести свій професіоналізм на Міжнародному фіналі, який відбудеться в учбовому центрі авторемонту R-M у місті Клермон, що недалеко від Парижу, с 26 по 30 вересня 2016 року. Цей міжнародний конкурс у Франції вважається показовою подією у авторемонтній галузі, де змагаються кращі молоді спеціалісти кузовного ремонту з 18 країн.

Найкращий результат показав маляр з Херсону, наш працівник, Олексій Розискул.

2016 рік, весна. Білорусія. На міжнародному конкурсі «R-M Best Painter Contest». Конкурс проходив в тренінговому центрі Школа ЕПІО між учасниками з Білорусі та України.

Програма конкурсу включала практичні і теоретичні завдань. Всього їх було п'ять:

- Забарвлення нової деталі (переднього крила) у версії «мокре-на-мокре»;
- Забарвлення переднього крила «в перехід»;
- Забарвлення половини бампера з дефектом;
- Визначення дефектів лакофарбового шару;
- Тест на знання колористичних аспектів приготування фарби.

Приємно, що перемога дісталася конкурсанту з України, знов нашому маляру, - Олексію Розискулу, якого визнали кращим маляром серед країн СНД 2016 року.

*2016 рік. Осінь. Франція, м.Клермон. R-M, бренд преміум класу для авторемонту, визначив переможців 12-го Міжнародного конкурсу на звання кращого автомаляра. Перше місце забрав представник Нідерландів, друге – Японія, третє – Канада. До них разом з представником з Польщі приєднався й наш Олексій Розискул, який офіційно увійшов до 5-ки кращих малярів світу по версії «R-M Best Painter Contest 2016».

Ми дуже горді мати таких совісних і старанних працівників як Олексій. Ділимося з вами, друзі, цією інформацією, щоб ви знали, що на малярній ділянці Тойота Центру Херсон «Авто-Плаза» працює кращий маляр України, що ми використовуємо кращі фарби виробництва BASF R-M.

Тойота Центр Херсон "Авто-Плаза"

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон