До херсонських ЗМІ звернулися представники галузі культури

У листі, який надійшов до редакцій більшості херсонських ЗМІ, представники галузі культури Херсонщини стали на захист управління культури Херсонської міської ради і закликали журналістів до об'єктивності.

Згідно їх інформації, "...Депутат Херсонської міської ради Олег Черненко на своїй сторінці у Facebook висунув низку звинувачень в бік управління культури Херсонської міської ради, жодне з яких не відповідає дійсності.

Некомпетентність депутата, який входить до складу депутатської комісії з питань освіти, спорту, культури, духовності та молоді, компрометує роботу працівників управління, наносить шкоду діяльності управління культури міської ради в цілому, вводить в оману громадськість міста, що є неприпустимим, як для народного обранця.

Коментуючи конкретні звинувачення депутата О.Черненка, слід зазначити наступне:

- У 2016 році з міського бюджету на реалізацію заходів, відповідно до Міської програми культурно-масових, мистецьких заходів і підтримки заходів у рамках проведення міжнародних, всеукраїнських, міських фестивалів і конкурсів на 2016 рік, всього виділено 1 млн. 672 тис.150 грн. З них на друковану продукцію (афіші, запрошення, грамоти, дипломи, флаєри, буклети тощо) – 56 тис. грн, що складає 3,3 % від загальної суми.

У поточному році вже використано 52 тис. грн. Розподіл бюджетних коштів затверджується і контролюється на відповідному рівні відповідно до чинного законодавства.

Шановні представники інформаційних сайтів! Перш ніж використовувати інформацію, викладену навіть на сторінці депутатів, сумнівайтеся і перевіряйте її достовірність, щоб зберегти авторитет чесних ЗМІ і повагу громадськості".

Представники галузі культури Херсонщини

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон