Активісти «Опори» проводять вуличні акції

Вулична акція на тему енергозбереження відбулася у Північному мікрорайоні Херсону.

Чимало мешканців приватного сектору Північного мікрорайону зацікавилося вуличною акцією Громадянської мережі ОПОРА, яка відбулась 18 листопада. Активісти ОПОРИ відповідали на питання херсонців щодо енергоефективності та енергозбереження, надавали корисні поради, як зекономити газ, воду та електроенергію.

Багато питань стосувались ощадливого використання електроприладів. Були також запитання щодо утеплення приватного будинку, яке вело б до економії енергоресурсів.

«Через подорожчання комунальних послуг, зокрема електроенергії, актуальним стало питання заощадження коштів. Навіть найпростіші поради допоможуть досягнути істотної економії сімейного бюджету. Дуже вдячна, що є такі активісти, які намагаються донести до усіх херсонців більше інформації про енергозбереження», – поділилася враженнями пані Олена, мешканка приватного будинку.

«Вже не вперше ми проводимо таку акцію. Адже люди дуже зацікавлені в тому, щоб отримати більше інформації. Буклети з корисними порадами щодо енергозбереження, надруковані за підтримки Проекту USAID «Муніципальна енергетична реформа в Україні», які ми взяли з собою на акцію, роздали дуже швидко. Багато було запитань, пов'язаних з державною підтримкою енергоефективності та новими тарифами», – розповіла місцевий координатор житлово-комунальних та енергетичних програм Громадянської мережі ОПОРА Аелітта Олійник.

Громадянська мережа «Опора»

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон