Херсонські бізнесмени «поплатилися» ліцензіями

З початку року працівниками відділу контролю за обігом та оподаткуванням підакцизних товарів Головного управління ДФС у Херсонській області за порушення законодавства, під час продажу алкогольних напоїв та тютюнових виробів особам, які не досягли 18 років у херсонських підприємців анульовано 8 ліцензій.

Всього протягом січня - жовтня п. р. за порушення законодавства в сфері обігу підакцизної продукції у підприємців нашої області вилучено 1 165 ліцензій. З них 691 ліцензію на право здійснення роздрібної торгівлі алкогольними напоями та 474 ліцензії на право здійснення роздрібної торгівлі тютюновими виробами.

Окрім того, за несвоєчасне внесення чергового платежу призупинено дію 568 ліцензій на право здійснення роздрібної торгівлі алкоголем та тютюном.

Нагадаємо: відповідно до чинного законодавства, за продаж алкогольних напоїв та тютюнових виробів неповнолітнім передбачено анулювання ліцензії та штрафні санкції. Розмір штрафу, який застосовується до суб'єкта господарювання, складає 6 800 гривень.

Прес-служба ГУ ДФС у Херсонській області

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон