Мангер відкрив чемпіонат по карате

Голова Херсонської обласної ради Владислав Мангер відкрив VII Чемпіонат з кіокушин карате.

У рамках VII Чемпіонату з кіокушин карате у минулі вихідні відбулося справжнє свято спорту, - за право стати переможцем «Кубка новачка» в Херсоні билися початківці-каратисти.

Цього разу за право стати переможцем «Кубка новачка» билися 237 спортсменів від 5 до 18 років. Всі вони – вихованці кращих наставників, учнів Заслуженого тренера України, чемпіона світу і рекордсмена Сергія Всеволодова.

Привітати вихованців і наставників Українського союзу кіокушин карате завітав і голова Херсонської обласної ради Владислав Мангер.

«Гордість і радість переповнюють мене, дивлячись на вас, - звернувся до учасників змагань Владислав Миколайович. – Чемпіони Українського союзу кіокушин карате відомі своїми успіхами не лише у нашій країні, але і далеко за її межами.

Я бажаю всім каратистам-початківцям знаходити в собі сили перебороти біль і страх, завжди прагнути до перемоги і традиційно піднімати український прапор на всіх європейських і світових чемпіонатах", - побажав юним спортсменам Мангер.

Анжела ГОЖА

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон