У Херсоні злочинці нападають на чиновників

Злочинність не розбирає національної чи політичної приналежності, злодіів не зупиняють займані посади чи соціальний статус жертв – від зростання рівня злочинності страждають як прості херсонці, так і посадові особи.

Так вчора, 10 жовтня до чергової частини Херсонського відділу поліції надійшло повідомлення про те, що невідомі здійснили напад на першого заступника голови Херсонської обласної Ради Василя Зеленчука.

Правоохоронці встановили, що близько 18-ї години перший заступник голови Херсонської обласної Ради, повертаючись додому, залишив автомобіль на парковці. Після цього на нього напали невідомі та спричинили тілесні ушкодження.

На теперішній час потерпілий знаходиться в лікарні з попереднім діагнозом закрита черепно-мозкова травма.

За даним фактом відкрите кримінальне провадження за ст.296 Кримінального кодексу України «Хуліганство». На даний час правоохоронці проводять необхідні оперативно-розшукові заходи направлені на встановлення та затримання зловмисників.

За інформацією відділу комунікації поліції Херсонської області

P.S. На жаль, тільки останнім часом, це вже не перший випадок посягання на життя, здоров'я чи майно херсонських чиновників – буквально напередодні нападу на В.Зеленчука міський голова Херсона В.Миколаєнко заявляв про спробу підпалу своєї квартири.

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон