Прокуратура Херсонщини перевіряє Арабатську стрілку

В ході перевірки прокуратурою Херсонської області виявлено порушення земельного законодавства на території сільських рад, розташованих на Арабатській стрілці Генічеського району Херсонщини

Так, під час передачі в оренду земельних ділянок рекреаційного призначення площею 29 га вартістю майже 1 млн. грн., розташованих на території Стрілківської та Щасливцевських сільських рад Генічеського району для розміщення баз відпочинку, прокуратурою області виявлено ряд порушень.

Встановлено, що договори оренди було укладено без державної експертизи землевпорядної документації та проведення нормативно-грошової оцінки землі.

З метою усунення виявлених порушень прокуратурою внесено позов про визнання недійсними розпорядження голови Херсонської обласної державної адміністрації датований січнем 2010 року та договорів оренди спірних земельних ділянок, укладених на його виконання.

Розгляд справи триває.

Прес-служба прокуратури Херсонської області

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон